Bride and prejudice - Chadha, Gurinder; Bachchan, Aishwariya Rai; Henderson, Martin 1974- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2004)
Η νεαρή Ινδή Lalita παρά της προσπάθειες της καταφερτζούς μητέρας της, να παντρέψει τις τέσσερις κόρες της με πλούσιους γαμπρούς, δηλώνει ότι θα παντρευτεί μόνο από έρωτα και δείχνει μία ανεπίτρεπτη συμπάθεια τόσο για τον ευγενικό άγγλο Wicham όσο και για τον κακότροπο αμερικανό Darcy. Επιπλέον, πείσματα, ίντριγκες και αναποδιές θα περιπλέξουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.