Παρά λίγο, παρά πόντο, παρά τρίχα - Θεοδωράκη, Στέλλα, 1957-; Τσιριγκούλη, Ιωάννα (Audio Visual Enterpises [Εταιρεία διανομής], 2004)
Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία, κατά την οποία σχηματίζεται ένα ερωτικό τρίο και οι αντιπαραθέσεις είναι πολύ έντονες.