Μυοσκελετικές διαταραχές των εργαζομένων και διαχείρισή τους μέσω της ομοιοπαθητικής : - Πετροπούλου, Ευτυχία (2014)
Οι μυοσκελετικές διαταραχές είναι πολύ συχνές στα περισσότερα επαγγέλματα με αποτέλεσμα την απουσία από την εργασία που συνεπάγεται τεράστιο κοινωνικοοικονομικό κόστος, κι επίσης μείωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και της οικογένειάς τους. Η διπλωματική αυτή εργασία παρουσιάζει πως η ομοιοπαθητική μπορεί να συμβάλλει ως θεραπευτικό σύστημα στην ανακούφιση και θεραπεία των μυοσκελετικών διαταραχών και να κατέχει σημαντική θέση στην φαρέτρα των συστημάτων υγείας.