Το θεμελιώδες θεώρημα της άλγεβρας : - Μακαρώνης, Αλέξανδρος - Αργύριος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μαθηματικών, 2007)
Η εργασία αφορά το Θεμελιώδες Θεώρημα της Άλγεβρας και τους διαφορετικούς κλάδους των Μαθηματικών που το προσεγγίζουν με σκοπό την απόδειξη του.