Εξόρυξη δεδομένων ηλεκτρονικού εμπορίου : - Ηγουμενάκης, Ιωάννης (2014)
Η παρούσα διπλωματική έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός εύχρηστου Πληροφοριακού συστήματος Γεωγραφικών Πληροφοριών (GIS) το οποίο θα ενσωματώνει αλγορίθμους data mining για την κατάλληλη κατηγοροποίηση των προϊόντων με βάση την ποιότητά τους,η οποία προκύπτει από τις εμπειρίες και την χρήση τους από πραγματικούς χρήστες, και εμφάνιση των επιθυμητών αποτελεσμάτων σε έναν χάρτη.