Συνεργατική μάθηση με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή : - Παπακανάκης, Ιωάννης Ν. (2014)
Η συνεργατική μάθηση με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι μια απο τις πιο βασικές τεχνικές μάθησης των μαθητών. Οι μαθητές μαθαίνουν να συνεργάζονται και να εκμεταλεύονται όλες τις ανέσεις που τους παρέχει ο ηλεκτρονικός υπολογιστής.