Πρώτος μεταξύ ίσων - Eyre, Katy 630; Colquhoun, Gus 630; Roffe, Mandy 630 (Panoptron, International Tele-Film, 2001)
Επικεντρώνεται στον "εφοδιασμό" των μάνατζερ με τις απαραίτητες ηγετικές ικανότητες. Αποδεικνύεται πώς η συμπεριφορά των μάνατζερ μπορεί να συμβάλει άμεσα στην επιτυχία των στόχων της ομάδας των εργαζομένων μέσω της προσωπικής ενδυνάμωσης τους.