Αξιολόγηση επενδύσεων : - Τσούτσος, Χρήστος Δ. (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών, 2007)
Η συγκεκριμένη μεταπτυχιακή εργασία έχει σαν στόχο την ανάλυση μέρους αμοιβαίων κεφαλαίων. Η ανάλυση αυτή πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο single index model. Έγινε λοιπόν εφαρμογή της σε αμοιβαία κεφάλαια και δώσαμε κάποια συνοπτικά αποτελέσματα.