Κυβερνοπόλεμος : - Χριστοφορίδης, Ευάγγελος (2014)
Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας σε συνδυασμό με την ευρεία διάδοση του διαδικτύου και τα αποτελέσματα αυτών στον Κυβερνοχώρο δεδομένης της έλλειψης διεθνούς κοινά αποδεκτού νομικού πλαισίου.