Ο καλύτερός μου φίλος - Λαζόπουλος, Λάκης; Λαζόπουλος, Λάκης; Λάνθιμος, Γιώργος; Καφετζόπουλος, Αντώνης; Κρούσκα, Βέρα; Καρύδη, Σμαράγδα; Καβογιάννη, Μαρία; Κωνσταντίνου, Καίτη; Μουτάφη, Ελισάβετ (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2001)
Ο Κωνσταντίνος με τον Αλέκο είναι φίλοι από παλιά. Ο Κωνσταντίνος κερδίζει ένα ταξίδι bonus από την ασφαλιστική εταιρία, όπου δουλεύει μαζί με τον Αλέκο, για το Παρίσι. Χάνει το αεροπλάνο και όταν επιστρέφει σπίτι του βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα απίστευτο θέαμα. Ο καλύτερός του φίλος είναι στο κρεβάτι με τη γυναίκα του. Από κει ξενικά η ιστορία που διαδραματίζεται σε 5 κινηματογραφικές μέρες με απρόοπτα, ανατροπές και μια απίστευτη κατάληξη όλης αυτής της ιστορίας.