Crossing the bridge - Akin, Fatih, 1973-; Akin, Fatih, 1973-; Hakce, Alexander (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2005)
"Ένα μουσικό οδοιπορικό που μας ταξιδεύει στους παραδοσιακούς αλλά και σύγχρονους ήχους της Κωνσταντινούπολης. Η Ανατολή συναντά τη Δύση σε ένα ρυθμικό και αυθεντικό πάντρεμα πολιτισμών, και το παλιό συναντά ότι πιο καινούριο σε μία πολύβουη μητρόπολη στα παράλια του Βοσπόρου. Η ζωντανή και ποικιλόμορφη αυτή μουσική διαχέεται σε κάθε γωνιά της Πόλης και εμείς μεταφερόμαστε σε έναν ξένο, ζωηρό και αποπλανητικό κόσμο συλλέγοντας μοναδικές μελωδίες". - Περίληψη από τη θήκη.