Aqualex (Aqualex Multimedia Consortium, 1998)
Το λεξικό περιέχει πάνω απο 11.000 όρους ιχθυοκαλλιέργειας σε τέσσερις γλώσσες. Περιέχει μεταφράσεις από και προς αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ελληνικά