Seven brides for seven brothers - Donen, Stanley; Powell, Jane, 1929-; Keel, Howard, 1919-2004 (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2000)
Όρεγκον, 1850. Ο Άνταμ, ο πρεσβύτερος επτά αδελφών ξυλοκόπων, κατεβαίνει στην πόλη με σκοπό να βρει νύφη. Την ίδια μέρα θα πείσει την Μίλι να τον πάρει. Μέχρι, όμως, να πάει η Μίλι στο δάσος, δεν έχει ιδέα ότι θα πρέπει να φροντίζει κι άλλα έξι γομάρια. Μόνη λύση, να τους βρουν νύφες.