Η εξέλιξη των διαδραστικών εγκαταστάσεων : - Παπαδάκη, Ιωάννα Εμμ (2014)
Ανασκόπηση των διαδραστικών εγκαταστάσεων. Ιστορική αναδρομή τους, ως αποκλειστικό μέρος της τέχνης εως σήμερα που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.