Σύστημα διαμοίρασης εμπειρίας : - Λεκάτη, Αικατερίνη (2013)
Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι να δημιουργηθεί ένας διαδικτυακός συλλέκτης δεδομένων, πληροφοριών και γενικότερα γνώσης γύρω από ότι έχει να κάνει με τη σχεδίαση ενδυμάτων αλλά και την υλοποίησή τους. Σε αυτόν τον διαδικτυακό συλλέκτη θα έχουν πρόσβαση όσα άτομα ήδη ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη σχεδίαση ενδυμάτων και την υλοποίηση αυτής της σχεδίασης. Εν ολίγοις, σκοπός είναι να συγκεραστεί η φιλοσοφία του DIY με τη μόδα σε όλες της τις εκφάνσεις (σχεδίαση, κοπτο-ραπτική, ύφασμα).