The National Gallery complete illustrated catalogue
"Στο cdrom υπάρχουν όλοι οι πίνακες που έχει μόνιμα ή που έχουν δανειστεί για μακροχρόνιο διάστημα στη National Gallery του Λονδίνου. Οι εικόνες υψηλής ανάλυσης επιτρέπουν στο χρήστη να δει κάθε πίνακα ή λεπτομέρεια αυτού με εκπληκτική ευκρίνεια. Στο συνοδευτικό κείμενο υπάρχουν πληροφορίες για τον τίτλο του έργου, την ημερομηνία κατασκευής, τα χαρακτηριστικά του, μέσο, διαστάσεις, προέλευση και πηγή του έργου" . - Περίληψη από το κιβώτιο