Η εταιρική ταυτότητα σαν αλληλεπίδραση της εταιρίας με τις ενδιαφερόμενες ομάδες της : - Γοργογιάννη, Κωνσταντίνα (2014)
Μελέτη της εταιρικής ταυτότητας στα πλαίσια επικοινωνίας της εταιρείας με τις ενδιαφερόμενες ομάδες της και του ρόλου που παίζει η εικόνα στην επικοινωνία. Μελέτη περίπτωσης για την επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας μέσω εικόνας για εταιρεία κατασκευής γυαλιών ηλίου.