Εφάπαξ - Ζαπατίνας, Νίκος, 1945-; Ζαπατίνας, Νίκος, 1945-; Φιλιππίδης, Πέτρος; Παπούλια, Εβελίνα; Μαρτίκα, Μαρία; Χαλακατεβάκης, Βασίλης; Μαγγίρα, Ματθίλδη; Τζιτζικάκη, Ασπασία; Βενιζελέα, Σύλβια; Αλ Σάλεχ, Αφροδίτη, 1972-; Καψάλη, Τάνια (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2001)
Ο Παντελής, πρώην υπάλληλος στα απορριμματοφόρα, το σκάει με το εφάπαξ από το σπίτι του και φεύγει για ντόλτσε βίτα στα νησιά του Αιγαίου. Στο κατόπι του βρίσκονται η γυναίκα και η μέγαιρα πεθερά του, αλλά και μια καλόκαρδη πόρνη που είναι ερωτευμένη μαζί του.