Εκτίμηση βροχόπτωσης με μεθόδους χωρικής ανάλυσης : - Μπουζάλης, Αθανάσιος Μ. (2013)
Στην παρούσα εργασία γίνεται εκτίμηση της βροχόπτωσης στην περιοχή της Αττικής με μεθόδους χωρικής ανάλυσης. Χρησιμοποιούνται οι μέθοδοι των splines, Inverse Distance Weighting και Ordinary Kriging