3-iron - Kim, Ki-dok, 1960-2020; Lee, Seung-yeon; Jaehee, 1980- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2004)
Ο Τάε-Σουκ περιφέρεται από άδειο σπίτι σε άδειο σπίτι και ζει εκεί μέχρι την επιστροφή του ιδιοκτήτη του. Σ'ένα από αυτά, θα ανακαλύψει την Σαν-Χούα, μια γυναίκα δυστυχισμένη από τις καταχρήσεις του συζύγου της στο σώμα και την ψυχή της. Η Σαν-Χουάν, όμως, θα βρει στον Τάε-Σουκ όσα της έλειπαν: ασφάλεια, κατανόηση, πίστη, αγάπη. Μαζί πια θα μπαίνουν κρυφά σε σπίτια και θα ζουν μόνοι τους, αγαπημένοι απέναντι σε όλον τον κόσμο. Όχι για πολύ όμως. Όταν ανακαλύψουν σε ένα από τα σπίτια το νεκρό σώμα ενός άντρα, ο Τάε-Σουκ θα κατηγορηθεί για τη δολοφονία του άντρα και την απαγωγή της Σαν-Χούα.