Ο κόκκινος πλανήτης - Hoffman, Antony; Kilmer, Val, 1959-; Moss, Carrie-Anne, 1970-; Sizemore, Tom, 1961- (Warner Home Video, 2000)
Ψάχνοντας λύση για την σωτηρία της γης από μια αστροπρόσκρουση που κανένας δεν την περιμένει.