Η άφιξη - Twohy, David; Smith, Thomas G. (Thomas Graham), 1938-; Sheen, Charlie (Live Entertainment, 1996)
Ο ραδιο-αστρονόμος Zane Zaminsky (Sheen) πιστεύει ότι λαμβάνει ένα ήχο από εκτός σύμπαντος το οποίο δείχνει μια εξωγήινη ευφυΐα και η περιπέτεια ξεκινάει!!