BRIS - Prast, W. (Willemijn); Shamoun, J. (World biodiversity database CD-ROM series, 1997)
Η ταυτοποίηση λειψάνων των πουλιών, σε συγκεκριμένα κομμάτια φτερών, είναι σημαντικά για την αεροπορία. Η σύγκρουση των πουλιών είναι παρακινδυνευμένη και κοστίζει πολλά εκατομμύρια δολλάρια παγκοσμίως. Βελτιώνοντας την ταυτοποίηση βελτιώνεται η ακρίβεια των συγκρούσεων πουλιών στατιστικά και έτσι συνεισφέρει στην ασφαλής πτήση