Birds of Europe (World biodiversity database CD-ROM series, 1992)
Αυτό το αξιόλογο CRROM είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί από πολλούς παρατηρητές πουλιών, μαθητές και επιστήμονες. Υπάρχουν 447 είδη πουλιών τα οποία έχουν συλλέξει ευρωπαίοι ορνιθολόγοι. Περιέχει λεπτομερείς περιγραφές, έγχρωμη εικονογράφηση, ηχογραφήσεις καλέσματος πουλιών, φωτογραφίες αυγών, βίντεο κλίπς και χάρτες που απεικονίζουν το καλοκαίρι, τον ετήσιο κύκλο και τον χειμώνα