Ανακαλύπτω τον κόσμο (Multimedia εκπαιδευτικές εφαρμογές, 2001)
Ένα παιχνίδι παγκόσμιας γεωγραφίας για ένα, δύο ή και τρείς παίκτες! Κάθε παίκτης επιλέγει τον ήρωά του και το παιχνίδι ξεκινά. Εμφανίζεται μια τυχαία διαδρομή με 20 χώρες-σταθμούς απ' όλο τον κόσμο