Ανακαλύπτω την Ελλάδα και την Κύπρο (Multimedia εκπαιδευτικές εφαρμογές, 2004)
Ένα απολαυστικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι γεωγραφίας για ένα, δύο ή και τρείς παίκτες! Κάθε παίκτης επιλέγει τον ήρωά του και το παιχνίδι ξεκινά. Εμφανίζεται μια τυχαία διαδρομή με 16 περιοχές-σταθμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο