Παγκόσμια γεωγραφική εγκυκλοπαίδεια - Χριστοδουλίδης, Παναγιώτης; Σαββόπουλος, Ηλίας (MLS Πληροφορική Α.Ε./MLS Multimedia A.E., 2006)
Η Παγκόσμια Γεωγραφική Εγκυκλοπαίδεια φιλοδοξεί να αποτελέσει μία πλήρη, αναλυτική και ενημερωμένη βάση γεωγραφικών δεδομένων. Απευθύνεται τόσο στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όσο και σε όλους αυτούς που θέλουν ένα έγκυρο και σύγχρονο εργαλείο άντλησης πληροφοριών και γεωγραφικής γνώσης