Life in the freezer - Attenborough, David 1926-; Fothergill, Alastair (Complete series, 2005)
Η Ανταρκτική είναι η αγριότερη, η πιο κρύα, η πιο απομονωμένη ήπειρος στην γη. Καλυμένη και περιτριγυρισμένη κατα 90% από πάγο, 14 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα διπλασιάζεται κάθε χειμώνα από την παγωμένη θάλασσα. Εν τούτοις αυτό το αφιλόξενο τοπίο, είναι το σπίτι μιας εκπληκτικά πλούσιας ποικιλίας άγρια ζωής, πολλά από τα οποία είναι μοναδικά για την περιοχή