The life of mammals - Attenborough, David 1926-; Salisbury, Mike (Complete series, 2005)
Αυτή η σειρά Dvd προσφέρει μια ασύγκριτη εικόνα αυτής της αξιόλογης ομάδας ζώων. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι τα πιο συναρπαστικά είδη στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου είδους, και διευκρινίζει πως τα θηλαστικά γίνονται τόσο απίστευτα διαφορετικά και πετυχημένα