Life on earth - Attenborough, David 1926- (Complete series, 2005)
Αυτή η σειρά, που έκανε να δημιουργηθεί 3 χρόνια, εμπεριέχει 1 1/2 εκατομμύρια μίλια ταξιδιού, και περιέχει μερικά από τα πιο όμορφες, άφωνες και φιλόδοξες φωτογραφίες που έχουν δείξει στην τηλεόραση, συμπεριλαμβαμένου της αξέχαστης αλληλουχίας που έχουν αφηγηθεί από τον David Attenborough