Trials of life - Attenborough, David 1926- (Complete series, 2005)
Αυτή η σειρά χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να αποκαλύψει νέες ανακαλύψεις στο ποιά άτομα γνωρίζουν την δοκιμασία της επιβίωσης