Lost worlds vanished lives - Attenborough, David 1926- (Complete series, 2005)
Μπορούν οι πτεροδάκτυλοι τόσο μεγάλοι όσο ένα αεροπλάνο να πετάξουν; Μπορεί οι σαρανταποδαρούσες κάποτε να είχαν 6 μέτρα μήκος; Πώς μπόρεσαν τα έντονα να διασωθούν μέσα σε κεχριμπάρι πάνω από 50 χιλιάδες χρόνια; Όλες αυτές οι ερωτήσεις θα απαντηθούν μέσα από την μελέτη των απολιθωμάτων