State of the planet - Attenborough, David 1926- (Complete series, 2005)
Αποδάσωση, υπερθέρμανση της γης, η μείωση του υδροφόρου πετρώματος, η ανύψωση της στάθμης των θαλασσών και η εξάλειψη της βιομάζας- πόσο ακόμα μπορεί η γη να αντισταθμίζετε από αυτές τις καταστριφικές δυνάμεις; Σ' αυτήν την τριμερής σειρά, ο David Attenborough και μερικοί από τους παγκόσμιος ειδικούς σε περιβαλλοντικά θέματα, εξετάζουν τα πιο σημαντικά θέματα του 21ου αιώνα: το μέλλον της ζωής στον πλανήτη