Φωνή Αιγαίου - Καρρά, Λυδία; Καρρά, Λυδία (Audio Visual Enterprises, 2006)
Η ταινία, με σπάνιο αρχειακό υλικό, ανιχνεύει τις ρίζες των σημερινών εξελίξεων στην εμπειρία των πολέμων, της φτώχειας και της ξενιτιάς. Σε άλλο επίπεδο, πραγματεύεται τη σημασία της φύσης στη ζωή του ανθρώπου, την αξία της ομορφιάς.