Tracking the pale fox - Heusch, Luc de (The Royal Anthropological Institute, 1983)
Αυτή η ταινία μας λέει με νεύρο και αυτο-ειρωνεία την ιστορία της έρευνας των Dogon από την διάσιμη εκστρατεία του 1931 του Marcel Griaule. Η ταινία ενδραιώνει την αυθεντική εκστρατεία στα πλαίσια της γαλλικής ανθρωπολογίας του καιρού εκείνου