Barbara and her friends in Candombleland - Timbert, Sylvie; Opipari, Carmen (The Royal Anthropological Institute, 1997)
Από την θεϊκή Αφρο-Βραζιλιάνικη κουλτούρα Candomble είναι μια θρησκευτική μυσταγωγία που εστιάζεται στην δαιμονοληψία. Οι σκηνοθέτες επικεντρώνονται στα παιδιά που παρουσιάζουν και μας καθοδηγούν σ'αυτόν τον κόσμο. Τα παιδιά παίζουν στη Candomble. Λαμβάνοντας την μίμηση της αναπαράστασης, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την δαινομοληψία του χωρού. Πολλά έιναι ανυπόμονα για να την κατακτήσουν. Η ταινία εξευρευνά στο τι μπορεί το Candomble να τους προσφέρει