Fatmawati's wedding - Kerlogue, Fiona (The Royal Anthropological Institute, 1998)
Η ταινία περιέχει τον γάμο δυο αδελφών που ζούνε στο Jambi της Sumatra. Παρουσιάζονται οι ετοιμασίες και οι παραδοσιακές τελετουργίες του γάμου