Imbalu - Hawkins, Richard; Heald, Suzette (The Royal Anthropological Institute, 1989)
Το βίντεο ακολουθεί δύο έφηβους άντρες της φυλής Bagisu, καθώς προετοιμάζονται για την ιεροτελεστία του "imbalu", ή αλλιώς περιτομή. Πραγματοποιείται παραδοσιακά από τους προγόνους, οι imbalus δίνουν το σύνθημα για το πέρασμα από την παιδική στην ανδρική ηλικία