Kataragama - Nairn, Charlie; Obeyesekere, Gananath (Disappearing world, 1973)
Το ντοκυμαντέρ ακολουθεί μια ευλαβική οικογένεια, στο κεντρικό Ceylon, καθώς επικαλούνται τον θεό Kataragama να τους βοηθήσει να βρούνε τον χαμένο τους γιο. Επίσης περιέχει την παρακολούθηση του ετήσιου φεστιβάλ στο προσκύνημα του Kataragama