The Basques of Santazi - Woodhead, Leslie; Ott, Sandra (Disappearing world, 1987)
Οι βασκικοί βοσκοί του Santazi έφεραν το πρόβατά τους βοσκοτόπους του γαλλικού Pyrenees για εκατοντάδες χρόνια. Τώρα ο τρόπος ζωής τους απειλείται από την βιομηχανία