The Mehinacu - Pasini, Carlos; Gregor, Thomas (Disappearing world, 1971)
Οι Mehinacu ζούν σε ένα μικρό, τροπικών βροχών, χωριό της κεντρικής Βραζιλίας. Η ουσία αυτού του προγράμματος είναι ο ετήσιος εορτασμός που πραγματοποιείτε προκειμένου να εξασφαλίσουν μια καλή συγκομιδή φρούτων. Ο ειρηνικός τρόπος ζωής τους απειλείται από τον προμελετημένο δρόμο μέσα από το δάσος