Some women of Marrakech - Llewelyn-Davies, Melissa; Fernea, Elizabeth Warnock (Disappearing world, 1977)
Εξευρευνήτε η ζωή των γυναικών στην Μαροκινή κοινωνία. Παρουσιάζονται τα ενδιαφέροντά τους, την μοναξιά τους, την σημασία της θρησκείας στην ζωή τους και τις επιρροές της αλλαγής των εμπειριών τους.