Η συμμορία των 11 - Weintraub, Jerry; Clooney, George; Pitt, Brad, 1963-; Roberts, Julia, 1967- (Home theater gold, 2001)
Αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, ο Ντάνι Όσεαν σχεδιάζει μια θεαματική επιχείρηση: Κατά τη διάρκεια ενός σημαντικού αγώνα μπόξ, η εντεκαμελής συμμορία του θα εισβάλει και να ληστέψει ένα απόρθητο θησαυροφυλάκιο, στο οποίο φυλάσσονται οι εισπράξεις από τα μεγαλύτερα καζίνα του Λας Βέγκας ...