Blade II - Frankfurt, Peter; Snipes, Wesley; Snipes, Wesley; Palmer, Patrick (Home theater gold, 2002)
Ο Μπλέιντ δέχεται να συμμαχήσει με τα βαμπίρ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν από κοινού ένα μεταλλαγμένο είδος βρικολάλων που πολλαπλασιάζονται με αλματώδη ρυθμό. Ωστόσο, πίσω από την ανακωχή που προτείνουν οι πρώην εχθροί του κρύβεται μια θανάσιμη παγίδα ...