DNA και ιστορία : - Wells, Spencer, 1969- (NGHT ; Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, 2006)
Η ιστορία της κατάληψης του πλανήτη Γη από τον άνθρωπο όπως αποκαλύπτεται για πρώτη φορά μέσα από το DNA. Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα παρουσιάζει ο δρ Σπένσερ Γουέλς, ειδικός στη γενετική πρηθυσμών και επιστημονικός υπεύθυνος του Genographic Project (Γονιδιογραφικό Πρόγραμμα).