Herbert von Karajan - Karajan, Herbert von
Το διαχρονικό έργο του Herbert von Karajan σε ψηφιακή μορφή με ήχο και εικόνα. Οι καλύτερες εκτελέσεις των μεγαλύτερων μουσικών έργων της ανθρωπότητας τώρα σε μοναδική και ανεπανάληπτη συλλογή DVD.