Αριθμητική τοπολογία : - Γκουνταρούλης, Δημοκλής (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μαθηματικών, 2006)
Σ' αυτή την διατριβή περιγράφουμε τις αναλογίες μεταξύ των 3-Πολλαπλοτήτων και των Αλγεβρικών σωμάτων Αριθμών.