Κι αύριο μέρα είναι - Μασκλαβάνου, Δώρα; Μασκλαβάνου, Δώρα; Κουλίεβα, Ταμίλλα (ArtFree, 2007)
Η Αλεξάνδρα ζει απομονωμένη στα προάστεια με τον μικρό της γιο. Της κάνουν έξωση κι αποφασίζει να μετακομίσει στην Αθήνα για να βρίσκεται κοντά στους φίλους της. Στα 32 της, ανακαλύπτει ξανά την πρωτεύουσα χτυπώντας άγνωστες πόρτες και επιθυμώντας μια καινούρια αρχή. Μπερδεύεται με απρόβλεπτους ανθρώπους και διεκδικεί τη θέση της ανάμεσά τους. Οι φίλοι, θα αποδειχθούν οι πιο άγνωστοι. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη, δεν έρχονται πάντα από κει που προσδοκούμε, μπορεί να έρθουν από κει που δεν το φανταζόμαστε. Γιατί κάθε μέρα, κάθε άνθρωπος μπορεί να ξεκινήσει τη ζωή του απ'την αρχή.