The corporation - Achbar, Mark; Abbott, Jennifer; Bakan, Joel; Bart, Simpson; Mikael, Mikela J. (Metrodome Distribution, Big Picture Media Corporation MMIII, 2005)
Ανακαλύπτοντας την απήχηση των οργανισμών στο περιβάλλον, τα παιδιά μας, την υγειά, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την δημοκρατία ακόμη και στις γενιές μας.