Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών - Phelan, Kathleen (Beyond the movie, 2001)
Παρουσιάζοντας πλούσιο υλικό από την κινηματογραφική ταινία, και αποκαλυπτικές στνεντεύξεις των ηθοποιών και των συντελεστών της, το National Geographic παραθέτει στοιχεία για την ιστορία, τη γεωγραφία και τις λαϊκες παραδόσεις που βρήκαν έκφραση στη μοναδική τριλογία του Τόκλιν.